炎德英才大联考·雅礼中学2025届高三月考试卷(一)1英语试题

炎德英才大联考·雅礼中学2025届高三月考试卷(一)1英语试题正在持续更新,目前2025~2026英语周报答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

W:Who else do you have?M:I have Mr.Black for English.W:He's patient,but you just can't hear him at the back.It bothers me when he speaks.M:But I like him because it is easy to get on with him.And I have Ms.White for math.W:Oh,she's one of the teachers who have a sense of humor.She makes math fun.M:Yeah.I like her,too.(Text 9)M:Hello,Jenny!How is your job?W:Couldn't be better.Most goods have been selling well recently.I've got some experience in sales.M:Great!So do you get any reward for such an outstanding performance?W:Sure.You know,I just work for my independence.I don't want to be a burden to the family.M:I see.By the way,have you finished your paper yet?I'm worried about mine.W:Yes,I have.M:I wonder how you can manage the time between studies and work.Aren't you tired?W:No.I feel more energetic than before.I'm confident about my life and future.M:Sounds good.Perhaps I should try getting a job,too.W:If you're interested,I'll put in a good word for you with the boss.Oh,wait a moment,John.Here comes acustomer.M:OK.(Text 10)A 9-year-old British girl called Ramsey has become one of the world's youngest authors.She wrote a novelduring lockdown which is now for sale in Waterstones.She fell in love with writing when'she met her favorite author Frank English who has written 23 books.InMarch 2017,Frank was invited to Ramsey's school to give a talk for World Book Day.Ramsey was inspired tostart writing down ideas for what would become her first novel on a laptop.She started working on The MagicWhistle and the Tiny Bag of Wishes-a story about Logan,who is bullied at school.In May,she messaged Frank asking if he remembered her,and if he'd like to read the first three chapters ofher book.Much to her surprise,he did.Frank loved the story so much that he asked if he could co-author itwith her,and get it published.Then they spent the next three months emailing back and forth with chapters andediting until the first draft was ready.Five months later her book is now stocked for sale in Waterstones and on Amazon,selling hundreds ofcopies already.Publishers printed and released the paperback and hardback editions in November.Ramsey said,"I feel really proud of the book and I take really good care of it."参考答案1~5 BAABC 6~10 BCBCA 11~15 CABBC 16~20 AACBC本文是一篇应用文。主要介绍了一门现代文学探索课程。21.C细节理解题。根据Course Description部分中“Students are expected to write a number of informalreaction pieces.,contribute actively to class discussion”可知。22.A细节理解题。根据Course Instructor部分中“While at UCLA,he taught classics of world literature andinstructed students in close reading and expository(说明性的)writing.”以及“he has worked withColumbia'sPre-College Programs for over thirty years'”可知,Mark Blacher有丰富的教学经验。23.B细节理解题。根据More Details部分中“Monday-Friday(9:00a.m.一l1:00a.m.and3:00p.m.5:00p.m.)”可知,该课程的上课时间为周一到周五,即工作日上课。本文是一篇新闻报道。主要讲述了印度一起列车脱轨相撞的事故。24.A细节理解题。根据第一段中“It's reported that one of the derailed trains was a Coromandel Expresstraveling to Chennai.The other train,a Howrah Superfast Express,was traveling to Howrah.Local mediareported a third train carrying goods was also involved in the accident.”可知,一共有三列火车出了事故。25.D细节理解题。根据第五段中“The challenge now is identifying the bodies.”可知,现在的困难是确认遇难者的身份。26.B细节理解题。根据第七段中“the cause of the crash Saturday had to be further inquired to confirm”可知,事故原因必须进一步调查才能确认。27.A文章出处题。本文主要讲述了印度一起列车脱轨相撞事故,再根据第一段中“local time”“It's reportedhat”以及“Local media reported'”可推知,本文是一篇新闻报道。【高三月考滚动卷英语(四)参考答案第2页(共4页)】
本文标签: