2022九年级下册英语周报19期答案

image.png@!testimage.png@!test

D32.B。根据第一段内容可知,对于商家而言,网络使得他们降低广告成本、增加曝光度。所以答案为B。注意题干的关键词。33.C。根据第四段内容可知,一个完全被骗徒操控的特殊行业就是锁匠。他们大多是未获执照的非法商家。D选项并未在文中体现。进入恶意网站与中计算机病毒并不是完全对等的信息。34.C。根据最后两段可知,在网上发布商业竞争者的虚假负面评价是常态,并且不实的评论与欺诈让人们不方便在网络上找到合法的商家。所以对于有些商家而言,这可能是“致命一击”。所以答案为C。35.D。文中陈述了网络为商业带来的效益,也提出了其带来的问题。虽然着墨了几点其存在的问题,但是在第一段、第二段及最后一段均有提到其带来的效益。所以选D更为全面。

image.png@!testimage.png@!test

Possible version:Tom thought for a moment and was about to agree, but he changed his mind. " I can't, BenYou know Aunt Polly wants the fence to be perfect. It has to be done very carefully.I don'tthink you can do it well enough. "He said to Ben, who looked a little discouraged. "Oh, Tom, I'llbe careful. Please let me have a try I would like to give you my apple if you agree, "requestedBen In the end, Tom gave up the brush with unwillingness on his face, but joy in his heartWhile ben worked at the fence in the hot sun Tom sat under a tree, eating the apple, andlanning how to get more help. many of his other friends walked past him. Each one came topllaugh, but remained to whitewash the fence because they all got interested in it. One by one, theywhitewashed the fence, each giving Tom a reward, big or small. If he hadn't run out ofwhitewash, Tom would have owned everything belonging to his friends. He had a most wonderful andidle Saturday, sitting in the shade and enjoying the rewards that his friends gave him

2022九年级下册英语周报19期答案

以上就是2022九年级下册英语周报19期答案,更多英语周报答案请关注本网站。